Sodybos, vilos nuoma vestuvems Traku raj

Data:
2017-11-27 09:22:34
Skelbimas:
Bagdononių Slėnis – medinė, bet moderni kaimo turizmo sodyba Trakų rajone prie Strėvos upės. Tai puiki vieta šventėms: vestuvėms, jubiliejams, krikštynoms iki 56 svečių, draugų susitikimams taip pat įmonių renginiams: konferencijoms ar seminarams.
Sodyba yra patogioje vietoje - netoli Vilniaus, Kauno, Trakų. Nuo kelio Vilnius-Aukštadvaris esame nutolę tik 4,5 km. Nuo Vilniaus esame mutolę 43 km, nuo Kauno 56 km, nuo Trakų tik 20 km.
Yra puikios sąlygos nakvynei. Jūs galėsite apsistoti 3 atskiruose pastatuose vienas nuo kito nutolusiuose keliolika metrų, kuriuose yra šiuolaikiškai ir patogiai įrengtų 14 numerių (kiekvienas turi privatų dušą ir wc), TV bei kondicionieriais.
Sodyboje yra išskirtinio dizainio 2 dalių pokylių salės su su išraižytomis kolonomis - talpinančios 60 svečių. Salių išplanavimas yra universalus - tinkantis bet kokiai šventei ar renginiui. Salėje yra kondencionierius, 2 wc. Yra profesionali virtuvė, aptarnaujantis personalas. Rengiame banketus, furšetus.
Teikiama maitinimo paslauga. Maistas gaminamas pačioje sodyboje. Visada šviežias, skanus, gražiai pateiktas. Šeimininkių kulinariniais sugebėjimais nenusivils net patys išrankiausi svečiai.
Aktyvaus poilsio mėgėjai bei mažieji mūsų svečiai nenuobodžiaus: yra krepšinio, futbolo, paplūdimio tinklinio, vaikų žaidimo aikštelės. Galima paplaukioti valtimi ar vandens dviračiu. Yra kas veikti ir žvejams: ežeras didelis, gilus ir žuvingas.
Privati teritorija. Užsakius visą sodybą nebus jokių pašalinių žmonių. Sodyboje būsite tik Jūs, Jūsų svečiai ir aptarnaujantis personalas.
Tad švęskite savo šventes, pramogaukite, ilsėkitės sodyboje "Bagdononių Slėnis", o mes pasistengsime, kad būtumėte geros nuotaikos, kupini puikių įspūdžių ir norėtumėte vėl sugrįžti!
Visą informaciją galite rasti www.bagdononiuslenis.lt
Arba
https://www.facebook.com/Bagdononiuslenis
Arba
https://www.youtube.com/watch?v=o4SiwBGyH04&t=7s
https://www.youtube.com/watch?v=gDx_UJrDYoU
Lauksime Jūsų atvykstant!
Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   1 EUR
Kontaktai:  
Vardas: Ana
Telefonas: +37067408472
Miestas: Trakai
Šalis: Lietuva
El. paštas info@bagdononiuslenis.lt
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys