PARDUODU NUOSAVĄ ŽEMĘ SUPERMODERNIOJE VIETOVĖJE

Data:
2019-11-30 15:36:48
Skelbimas:
PARDUODU NUOSAVĄ ŽEMĘ SUPERMODERNIOJE VIETOVĖJE

Klaipėdos rajone, Vėžaičių seniūnijoje, Utrių kaime parduodu 0,98 ha žemės sklypą naujai besiformuojančioje supermodernių pastatų ir įrenginių vietovėje.

Šalia Baltijos jūros kalvota vietovė su apačioje besiraitančia Minija visiems atima žadą ir iš karto sužavi amžiams, - neįmanoma atsispirti užburiančiam kraštovaizdžio grožiui. Yra galimybė statyti namą, ne bet kokį, o išskirtinį ir išsikasti vandeningą šaltiniuotą tvenkinį su įrengiamais šviečiančiais šokančiais fontanais.

Atlikti geodeziniai matavimai: kadastro numeris SKL.NR.5543/0001:0140. Oficialių žemės vertintojų sklypas įkainuotas €34700,00.
PARDUODAMO SKLYPO KAINA – 20000,00 Eurų. Skambinti mob.tel. +37061724338

Šalia mano sklypo eina trijų fazių elektros linija ir kelias, tad įvažiavimą galima įsirengti nuo pat kelio. Kaimynas nuo mano sklypo yra atsitvėręs tvora iš vaisingų riešutmedžių. Šalia mano sklypo yra kelios kaimo turizmo sodybos su iškastais tvenkiniais. Kaimynystė ir saugi priežiūra yra gera.

Žemės sklypas yra išskirtinėje fantastiškai gražioje vietoje ant Minijos upės kalvų (50 metrų virš jūros lygio). Atsižvelgiant į klimato kaitą, kai patvinusi Baltijos jūra apsems Kuršių neriją, Klaipėdą, Palangą, Šventąją net Kretingą, Utrių kalvos taps pajūrio kurortu.
Jau šiandien išmintingi žmonės ant Utrių kalvų formuoja ekologinę, organinę gyvenvietę.

Iki Minijos – čia pat, - reikia tik nusileisti nuo kalvų. Minijoje veisiasi lydekos, kiršliai, šapalai, unguriai, upėtakiai, žiobriai, neršia lašišos, šlakiai, nėgės, žiobriai, stintos. Netoliese yra Trumpės upelio tvenkinys, kuriame yra valgomųjų geldelių, daug vėžių, užveistos lydekos, sterkai, ešeriai, karpiai, karosai, raudės. Žvelsos upėje neršia lašišos, šlakiai, upėtakiai, nėgės. Už sodybos yra grybingi ir uogingi (avietės, bruknės, gervuogės, girtuoklės, mėlynės, tekšės, spanguolės, žemuogės) miškai, su laukiniais žvėrimis bei paukščiais. Turint leidimus, galima medžioti.

Minijos kalvų giraitėse auga ievos, našūs lazdynai, putinai, šaltalankiai, šeivamedžiai, šermukšniai, erškėtrožės, gervuogės, laukiniai serbentai, taip pat meškiniai česnakai, žemuogės, ypatingai daug vaistažolinių augalų, daug grybų, ypač baravykų.

Atstumas iki jūros – 30 km, iki Klaipėdos centro – 28 km, iki rajono centro Gargždų ir ligoninės – 10 km, iki maisto prekių parduotuvės ir medicinos punkto Lapiuose – 3 km. Nuo Klaipėdos iki posūkio į Utrius veda asfaltuotas kelias. Nuo posūkio į Utrius iki sodybos – 1 km gerai prižiūrimo greideruojamo žvyrkelio. Už mano sklypo tolėliau yra nusenusios vietinės gyventojos namas, tad pro šalį važiuojančių automobilių praktiškai iš vis nėra.

Nemokamai pridedu šiame sklype įsirengti poilsio ir relaksacijos komplekso projektą Europos Sąjungos paramai gauti.

1979 metais vienas Vėžaičių mokslininkų man rodė žemės sklype prie Gargždų piliakalnio (žemės derlingumas kaip ir mano sklypo) auginamus žemės ūkio nepaprastai našius, derlingus augmenis (iš hektaro galima gauti iki 30 tonų), nereikalaujančius pastovaus laistymo. Jie nebijo šalčio, nebijo jokių parazitų, turi stabilų imunitetą įvairioms ligoms, auginant nereikia ypatingo darbo ir nuimami ypatingai lengvai ir dar geriau yra sandėliuojami, - gali išlaikyti negesdami iki kito derliaus !
Jei iš manęs pirktumėte žemę, visas paslaptis Jums atskleisčiau.
Man už sklypą sumokate 20000,00 Eurų, į augmenų sėklas ir agrotechnologiją investuojate dar 1500, 00 Eurų ir po metų turite minimum 120000,00 Eurų. Kitaip sakant, investavę 21500 Eurų, po metų gryno pelno turėsite 98500, 00 Eurų !!!
MANO SKLYPO KAINA – 20000,00 Eurų. Skambinti mob.tel. +37061724338


Taip pat mano sklype galėtumėte įrengti modernią kavinę su mano paruoštais ypatingai lengvai ruošiamais tirpstančiais burnoje, kvapniais, gaiviais, sočiais ir vitaminizuotais sezoniniais skanėstais, tinkančiais vaikams, veganams, vegetarams ir visavalgančiams, taip pat ir vietinių vaistinių žolelių gėrimais pramogautojams. Esu vienintelis Lietuvoje sertifikuotas mitybos ir kulinarijos ekspertas, esu įrengęs maitinimo įmonių Lietuvoje ir užsienyje. Prikabinu savo rašinių apie kulinariją bibliografiją.


Šalia mano sklypo ant Utrių kalvos yra kalnų slidinėtojų kėlimo eskalatoriai ir čia žiemos sezonu slidinėja kalnų slidinėtojai iš Klaipėdos ir kitų miestų. Sniegą gamina sniego patranka. Utrių kalno apačioje įruošta automobilių stovėjimo aikštelė ir bilietų pardavimo kasa. Slidinėjimo trasos apšviestos, todėl slidinėti galima ir naktį.
Žiemos metu kiekvieną savaitgalį Utrių kalną aplanko per 300 slidininkų, įprastomis dienomis lankytojų skaičius mažesnis – ant kalno atvyksta kelios dešimtys aktyvių pramogų mėgėjų. Du keltuvai per valandą į kalno viršų gali pakelti 500–600 žmonių.
Turtingi žmonės nusipirkę mano žemės sklypą, dalį Urbo kalno galėtų padengti SILIKONINE DANGA (KILIMU) ir atskirai įrengti vasaros rogučių trasą tada būtų galima slidinėti ar važinėti rogutėmis pavasarį, vasarą ir rudenį.





Nuo Utrių kalno žiūrint vaizdas pritrenkiantis – atrodo, kad esi aukštai virš debesų...


Ant Utrių kalvų statomos supermodernios vilos – turtingi žmonės yra įrengę žirgyną ir formuoja naują išskirtinio kraštovaizdžio ekologinę organinę gyvenvietę



Minijos vingiai tarp kalvų

Utrių kalvos slidinėjimo trasa ir suaugusiems, ir vaikams





Silikoninė danga PAVASARĮ, VASARĄ, RUDENĮ IR ŠILTĄ ŽIEMĄ gali būti ir nusileidimams silikoninėmis ir kitokiomis sliuogėmis arba rogėmis vaikams bei suaugusiems,
taip pat slalomams, slidinėjimui snieglentėmis bei slidėmis


Ypatumai:  
Rajonas: Klaipedos
Gatvė: Utriu
Bendras plotas: 980 m2
Pastatymo metai: 0 m.
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   20000 EUR
Kontaktai:  
Vardas: Vincentas
Telefonas: 37061724338
Miestas: Gargzdai
Šalis: Lietuva
El. paštas vsakas@gmail.com
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys