Ekskliuzyvinė sodyba

Data:
2020-05-28 13:39:13
Skelbimas:
Ekskliuzyvi bei reprezentatyvi sodyba miško, sparnuočių bei laukinių gyvūnų draugijos apsuptyje. Kuri priverčia ar įpareigoja ne tik atgauti prarastą žmogaus bei gamtos ryšį, bet ir darną, ar harmoningą sielos pusiausvyrą.
Šis eksliuzyvus 178 aro sklypas, turbūt tik ekskliuzyviam ar ypatingam žmogui, kuris siekia ne tik išbėgti nuo įpareigojančios kasdienės rutinos, bet ir galbūt atrasti ar sukurpti įkvepiančios gamtos bei augalijos dėka, neužbaigtus mini projektus, užrašyti galbūt kelioms kartoms poezines, eilėraščių eiles, arba įpusėjusį romaną.

Vieta: Jonavos raj., Šafarkos kaimas

Komunikacijos: elektra, laistymo sistema, nuotekos

Išskirtinumas: natūralios žemuogių pievutės, zuikiokrūmiai, siūlynės jukos, pušys, rododendrai, gebenės, vinvyčiai ir pan.
Įžuvinti taip pat du, po dešimt arų tvenkiniai

Susisiekimas:
už kelių kilometrų yra Užusalių miestelis, kuriame yra ne tik parduotuvės ar paštas, bet ir Šv. Antano Paduviečio koplyčia, įspūdingi tvenkiniai, pliažas ar mokykla.
Iki Kauno 26 km.
Iki Jonavos 10 km.
Yra papildomų sąlygų

Plačiau tel. 868702155 arba susitikus vietoje
Ypatumai:  
Rajonas: Jonavos r.
Gatvė: Šafarka
Būklė: Tvarkingas
Pastato tipas: Blokinis
Bendras plotas: 85 m2
Pastatymo metai: 2013 m.
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   99500 EUR
Kontaktai:  
Vardas: Juozas
Telefonas: 868702155
Miestas: Kaunas
Šalis: Lietuva
El. paštas 429darius@gmail.com
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys