UNTU.LT

Data:
2021-05-08 12:10:32
Skelbimas:
UNTU yra nekilnojamojo turto vertinimo ir pardavimo platforma. Nekilnojamojo turto srityje dirbame nuo 2012 metų ir ilgą laiką teikėme tik nekilnojamojo turto vertės nustatymo paslaugą. Nuo 2019 metų teikiame geriausio brokerio atrankos paslaugą, aktualią žmonėms, kurie planuoja parduoti būstą ir jiems yra reikalinga brokerio pagalba. Mes turime daug pardavimo sandorių duomenų ir žinome, kad ne visi brokeriai profesionaliai atlieka savo darbą, todėl tinkamo brokerio pasirinkimas yra svarbus faktorius, lemiantis sėkmingą būsto pardavimą.
Dirbame su iš įvairių nekilnojamojo turto agentūrų atrinktais geriausiais brokeriais, kurių vidutinė darbo patirtis yra daugiau kaip 6 metai. Nešališkai parenkame labiausiai tinkantį patyrusį brokerį, atsižvelgdami į būsto tipą ir lokaciją. Brokerio atrankos paslauga mūsų klientams papildomai nekainuoja.

https://www.untu.lt/
Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   0 EUR
Kontaktai:  
Vardas: UNTU
Telefonas: 861616611
Miestas: Vilnius
Šalis: Lietuva
El. paštas info@untu.lt
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys