Natūrali alternatyva cheminėms medžiagoms ir vaistams

Data:
2016-02-01 23:09:38
Skelbimas:
Eteriniai aliejai naudojami tūkstanmečius dėl savo kvapiųjų ir gydomųjų savybių, o šiuolaikinis mokslas įrodė, kad kvapas gali keisti žmogaus jausmus, gerinti savijautą ir veikti protą.
Supažindinu su 100% grynais eteriniais aliejais ir jų panaudojimo galimybėmis.
Vienas iš natūralių būdų kaip užtikrinti organizmo galią, apsiginti nuo ligų natūraliai, išvengti vaistų ir nemalonių komplikacijų – 100% gryni eteriniai aliejai, kurie turi visas gydomasias savybes, kurias gali “pasiūlyti” vienas ar kitas augalas, todėl pasižymi daugeliu veiksmingų savybių.
Įsivaizduokite: viena priemonė pasižymi stipriomis antivirusinėmis, antibakterinėmis, antiseptinėmis savybėmis, gydo odą, ramina nervus, stiprina imunitetą, veikia problemas kompleksiškai – hormoniniame, kosmetiniame ir emociniame lygmenyse.
Eterinių aliejų naudojimo spektras labai platus nuo naudojimo pirmąjai pagalbai bei tolesniam gydymui esant nudegimams, sumušimams, nubrozdinimams, žaizdoms, vabzdžių įgėlimams, pasižymi uždegimą slopinančiu poveikiu, padeda spręsti problemas esant skrandžio negalavimams, opoms, diabetui, asmoms, bronchitams, kraujospūdžio problemoms, odos problemoms - strijos, celiulitas, randai ir t.t.. ir panašiai.
Su eteriniais aliejais taip pat atliekamos įvairios procedūros – aromaterapija, masažai (eteriniai aliejai ypatingai gerai pasisavina per pėdas), kvapiosios vonios, kompresai, įtrynimai, sauna, inhaliacijos, namų valymas be to yra nuostabūs „pagalbininkai“ dezinfekuoti patalpas, aromatizavimas/dezinfekavimas patalynės ir drabužių, indų plovimas ir t.t...
100% grynų eterinių aliejų poveikis - pagerina ląstelių aprūpinimą deguonimi iki 21%, padeda apvalyti organizmą nuo petrolatų (naftos produktų) ir ftalatų (plastmasės produktų), įveikia ir mutuojančias (pakitusias) bakterijas bei virusus, veikia per smegenų dalį atsakingą už emocijas (limbinę sistemą), todėl yra puiki priemonė koreguoti psichoemocinę būseną, balansuoja harmoninę sistemą, padeda apsaugoti DNR, atitolina senėjimą ir jo požymius, jie taip pat apsaugo nuo vabzdžių, ligų, sunkių aplinkos sąlygų, reguliuoja imuninę sistemą, raminą, aktyvina, šildo, šaldo, padeda esant nuovargiui, išsiblaškymui, nervinei įtampai ar nervingumui ir panšiai.
Kiekvienas eterinis aliejus turi priešmikrobinių, priešvirusinių ir antibakterinių sąvybių, o jų antibakterinės ir priešuždegiminės savybės teigiamai veikia kvėpavimo organus ir daro dar daugelį kitų gerų poveikių mūsų organizmui.
Dėl visų šių puikių savybių jie yra rekomenduojami sveikatos priežiūros profesionalų iš viso pasaulio, integruojančių įvairias gydymo metodikas, dėl jų gydomojo poveikio ir geresnės savijautos.
Eterinius aliejus gamina kompanija pasaulyje užimanti lyderės poziciją gaminant eterinius aliejus, bei yra sukūrusi pasaulyje eterinių aliejų grynumo ir stiprumo standartus. Kompanijos kokybės pagrindas - eterinių aliejų gamyba nuo sėklos atrinkimo labaratorijose iki kamštelio uždarymo. Žaliava eteriniams aliejams auginama tik savuose ekologiškuose ūkiuose, laukinėmis sąlygomis, jiems tinkamiausioje pasaulyje vietoje. Žaliava nurenkama tik tam tikromis valandomis kad išsaugotų visos gyvos augalo dalys bei eteriniai aliejai yra distiliuojami savuose ūkiuose savais patentuotais distiliavimo aparatais. Kompanija užtikrina eterinių aliejų grynumą bei autentiškumą. Kompanija eterinių aliejų kokybę visada tikrina kompanijos vidaus laboratorijose, taip pat trečiųjų šalių laboratorijose, siekiant užtikrinti, jog eteriniai aliejai atitinka griežčiausius reikalavimus ir juose išlieka visi biologiškai aktyvūs junginiai. Tokio gyvumo ir grynumo aliejai tinkami naudoti nuo mažiausių iki didžiausių. *
Neturi šalutinio poveikio Jūsų sveikatai, bet reikia laikytis gamintojo nurodytų atsargumo priemonių.
*Naujagimiams ir vaikams ne visus eterinius aliejus galima naudoti.

Kompanija taip pat gamina natūralių produktų grožio, higienos, valymo, maisto papildų srityse papildytais 100% grynais eteriniais aliejais.
Iki šių dienų eteriniai aliejai apipinti mitais ir legendomis, tad leiskimės į paslaptingąją kvapų „karalystę“. Turite klausimų kokius eterinius aliejus naudoti kam ir kaip - rašykite el. paštu withausra@gmail.com , o gal norite išspręsti konkrečias savo sveikatos problemas patarsiu kokie eteriniai aliejai padės išspręsti Jūsų negalavimą.

Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   10 EUR
Kontaktai:  
Vardas: Ausra
Telefonas: +353899521193
Miestas: Nesvarbu
Šalis: Airija
El. paštas withausra@gmail.com
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys