Gėlių pristatymas ir dovanų kuponai Tauragėje

Data:
2017-09-11 17:45:58
Skelbimas:
Internetinis puslapis dovanostaurageje.lt, kuriame neišeinant iš namų galima išsirinkti tinkamiausią dovaną sau ar savo artimiesiems, veikia jau bemaž metai. Didžiuosiuose Lietuvos miestuose toks dovanų pirkimo būdas itin populiarus, o nuo šiol tokia galimybė prieinama ir tauragiškiams, norintiems pradžiuginti savo artimuosius verslininkų siūlomomis paslaugomis mūsų regione. Dabar Tauragės rajono gyventojams nebereiks keliauti šimtus kilometrų vien tik tam, kad galėtų pasinaudoti dovanų kuponu, nes internetiniame puslapyje siūlomas platus dovanų pasirinkimas – nuo prabangios vakarienės restorane, malonių grožio procedūrų, skrydžio oro balionu virš Tauragės iki gėlių pristatymo visame Tauragės regione. Internetinio projekto sumanytojų vizija – skatinti turizmą ir paslaugų vartojimą Tauragės rajone, sukurti vietos gyventojams galimybę rinktis pageidaujamas paslaugas neatsiliekant nuo didžiųjų Lietuvos miestų ir įtraukiant viso regiono verslininkus.


Per gana trumpą veiklos laiką, projekto dovanostauragėje.lt partneriais jau tapo virš 60 Tauragės, Šilalės, Pagėgių įmonių ir fizinių asmenų, kurie siūlo daugiau nei 80 įvairių čekių ir dovanų kuponų, tarp kurių yra apsilankymas skirtinguose prekybos centruose, vandens masažo procedūros, asmeninė fotosesija, jojimo pamokos, stilingas barzdos kirpimas, malonios masažo procedūros, interjero paslaugos, apsipirkimas įvairiose rūbų parduotuvėse, muzikinis siurprizas vestuvių iškilmėms prie bažnyčios, versliems siūloma ekonomisto konsultacija, interneto svetainės kūrimo paketas, ar gėlių pristatymas ir dar daugybė kitų naudingų paslaugų ar pramogų.



Projektas plečiasi kasdien apjungdamas vis daugiau įmonių. Dovanas siūlantiems paslaugų ir pramogų teikėjams buvimas puslapio dovanostaurageje.lt pasiūloje yra naudingas, nes tai suteikia galimybę naudotis nemokama reklama ištisus metus. Tauragės, Šilalės, Jurbarko, Šilutės ir Pagėgių rajonų verslininkų pasiūlymams internetiniame puslapyje skiriamas išskirtinis dėmesys.

Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   5 EUR
Kontaktai:  
Vardas: Loreta
Telefonas: +37060256556
Miestas: Tauragė
Šalis: Lietuva
El. paštas info@dovanostaurageje.lt
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys