Autoservisas Vilniuje

Data:
2017-03-08 11:20:13
Skelbimas:
Autoservisas Vilniuje BOSCH (J. Kubiliaus g. 16) pasirūpins, kad jūsų automobilis sulauktų tinkamos priežiūros. Automobilių diagnostika, padangų montavimas, aušinimo sistemos remontas, variklio remontas, žibintų reguliavimas, važiuoklės remontas, stabdžių remontas, išmetimo sistemos remontas bei daugelis kitų automobiliui reikalingų remonto darbų atliekami automobilių servise BOSCH už prieinamą kainą. Čia taip pat rasite naujas ir kokybiškas autodalis BOSCH. Pasirūpinkite savo automobilio priežiūra kartu su autoservisu BOSCH.
Automobilių serviso Vilniuje BOSCH kvalifikuoti specialistai išsiaiškins iki smulkmenų, kokios problemos iškilo jūsų automobiliui. Tiksliai ir greitai nustatysime, kokios problemos ištiko jūsų automobilį. Detaliai paaiškinsime, kokių veiksmų toliau galite imtis. Rekomenduosime protingą veiksmų planą ir jums leidus jį įvykdysime. Mūsų darbuotojai jau spėjo sukaupti vertingą automobilių remonto patirtį ir gali padėti jums išvengti panašių problemų ateityje. Patikėkite jūsų automobilį ištikusias problemas mūsų profesionalams.
Automobilių diagnostika bus nustatyta naudojant modernią įrangą. Ši įranga leidžia mūsų specialistams greitai ir tiksliai nustatyti esantį gedimą. Tiksliai nustačius iškilusią problemą, ją išspręsti bus žymiai paprasčiau. Kompiuterinė diagnostika automobilių servise Vilniuje (J. Kubiliaus g. 16) atliekama profesionaliai bei už prieinamą kainą.
Kokybiški ir patikimi akumuliatoriai, stabdžių sistemos, pavarų dirželiai, lemputės, žibintai, langų stiklų valytuvai, filtrai, uždegimo ir elektros sistemos siūlomos už prieinamą kainą automobilių servise BOSCH. Laiko jau patikrintos autodalys užtikrins sklandų jūsų automobilio darbą bei pasirūpins ilgesniu jo eksploataciniu laiku. Užtikrinkite, kad jūsų automobilis kelyje būtų saugus ir patikimas.
Turite klausimų dėl automobilio remonto, autodalių ar diagnostikos? Susisiekite su BOSCH komanda ir mes mielai į juos atsakysime. Mus galite rasti čia: http://www.bcservisas.lt
KONTAKTAI:
Tel.: +370 695 10510
(по-русски: +370 616 13371)
Rašykite: info@bcservisas.lt
Adresas:
J. Kubiliaus g. 16,
LT-08236 Vilnius, Lietuva
Darbo laikas:
I – V 08:00 – 18:00
VI 09:00 – 14:00
VII nedirbame
Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   10 EUR
Kontaktai:  
Vardas: Zinute
Telefonas: +37069510510
Miestas: Vilnius
Šalis: Airija
El. paštas vaidaberklis@gmail.com
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys