Statybos ir struktūros inžinieriaus darbas Airijoje

Data:
2018-10-16 22:09:42
Skelbimas:
BCN EUROPE LINK Ieško statybos ir struktūros inžinierių darbui stipriose Airijos įmonėse. Projektai apima struktūrinę analizę ir projektavimą, ataskaitų ir brėžinių rengimą bei darbų atlikimo būklės patikrinimus. Inžinierius vadovaus rengiant ir vykdant projekto darbus bei atitinkamų dokumentų, ataskaitų ir išvadų ruošime. Planuos, vadovaus ir dalyvaus projektų dalyvių ir klientų susitikimuose bei kels konkrečias užduotis, kad atitiktų projekto reikalavimus, grafiką ir biudžeto poreikius.
Kandidatui būtina gera anglų kalba.
Atlyginimas €35000-€50000 per metus priklausomai nuo patirties, darbo lokacijos ir darbdavio, tačiau dirbame tik su patikimiausiais klientais, todėl galime užtikrinti bendradarbiavimo kokybę.
Rekomenduojame atsiųsti Jūsų CV anglų kalba el. pašto adresu jobs@bcneuropelink.com, kad nedelsiant galėtumėme pasiūlyti Jums tinkamą darbą.

Linkėdami sėkmės,
BCN Europe Link Administracija
Ypatumai:  
Kaina:  
Siūlau už   50000 EUR
Kontaktai:  
Telefonas: +353851472381
Miestas: Dublin
Šalis: Airija
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys