Skilled Meat Deboners/Trimmers

Data:
2017-07-24 13:56:47
Skelbimas:
Reikalingi mėsos nukaulintojai ir pjaustytojai Naas mieste Co.Kildare darbui Ashbourne meat processors.

Būsite mėsos apdirbėjų grupės dalis. Nukaulinimas, kaip nurodys supervizorius, kliento poreikius patenkinančiu būdu ir suspėti su linijos greičiu. Apipjaustymas – išpjauti reikiamus mėsos gabalus pagal nurodymus. Atlikti tuos darbus, kuriuos nurodo supervizorius.

Būtina jautienos nupjaustymo patirtis, ankstesnis darbas didelėje mėsos apdirbimo gamykloje būtų privalumas.

Darbas šaltose/vėsiose gamyklos vietose. Šiame darbe tempas gali būti gana didelis, todėl galimos stresinės situacijos. Reikės kelti mažiausiai 15kg svorį, išstovėti 3 ir daugiau valandas ir turite gebėti vaikštoti po gamyklos patalpas be aplinkinių pagalbos. Turėsite užtikrinti, kad produktas yra aukščiausio standrato ir pranešti apie bet kokią problemą linijos supervizoriui. Visi darbuotojai privalo laikytis visų saugumo taisyklių bei procedūrų. Kėlimas rankomis yra svarbi šio darbo dalis, todėl visi darbuotojai privalo naudoti taisyklingas kėlimo technikas. Sveikata ir saugumas yra visų atsakomybė. Darbuotojai privalo elgtis laikydamiesi visų saugumo taisyklių; Darbuojai privalo vilkėti specialią apsauginę aprangą ir pranešti apie neteisingai dėvimą aprangą. Kiekvienas darbuotojas privalo būtų tokios sveikatos būklės, kad galėtų tinkamai atlikti darbą.

Savo CV siųskite el. Paštu Donalh@ashnmeats.ie arba dėl daugiau informacijos apsilankykite www.Ashmeats.ie
or Telephone COlm on 0872551955
Ypatumai:  
Kaina:  
Siūlau už   Top Rate EUR
Kontaktai:  
Vardas: Donal Houihan
Telefonas: 0872551955
Miestas: Naas kildare
Šalis: Airija
El. paštas donalh@ashmeats.ie
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys