Ieškome patyrusių VERTĖJŲ!!!

Data:
2017-08-22 17:02:36
Skelbimas:
Vertimų biuras „Vertimų GURU“ klientui užtikrina optimalų kainos ir kokybės santykį. Kiekvieną užsakymą atliekame profesionaliai. Žinome, kas yra kokybė. Atsakome už savo atliktus darbus ne tik iki apmokėjimo, bet ir po jo. Esame itin punktualūs ir sąžiningi, stengiamės pateisinti visus kliento lūkesčius.
Vertėjau, jei Jūsų vertybės sutampa su mūsiškėmis, o aukščiau išvardinti veiklos principai nebaugina, jei profesionalumas, punktualumas bei sąžiningumas yra neatsiejama Jūsų gyvenimo dalis – kviečiame tapti mūsų komandos nariu!

Ko mes ieškome?
UAB "GURU Group" valdanti, vertimų biurą "Vertimų GURU", darbui biure arba nuotoliniu būdu, ieško šių kalbų vertėjų: anglų, rusų, lenkų, vokiečių, latvių, estų, suomių, švedų, norvegų, danų, ukrainiečių, baltarusių, gruzinų, ispanų, olandų, portugalų, graikų ir kitų kalbų vertėjų.
DĖMESIO: jei esate kitos kalbos vertėjas, atsiųskite savo CV taip pat. Susisieksime su absoliučiai visais kandidatais!

Ko tikimės iš kandidato?
Aukštasis arba aukštesnysis išsilavinimas (gali būti ir paskutinių kursų studentai);
Noras ir gebėjimas dirbti;
Patirtis vertimų srityje;
Nepriekaištingas gimtosios bei užsienio kalbos (-ų), į kurią (-ias) verčiate mokėjimas;
Puikus Office programų išmanymas;
Kruopštumas, atsakingumas ir sąžiningumas.

Privalumai:
Gebėjimas dirbti TRADOS ar kitomis CAT programomis;
Daugiau nei vienos užsienio kalbos mokėjimas;
Individualios veiklos pažymėjimas (IVP) arba verslo liudijimas.

Vertimų biuras "Vertimų GURU" siūlo:
Darbą biure (pilnas etatas);
Darbą nuotoliniu būdu iš Jums patogios vietos (miesto);
Visas socialines garantijas;
VISADA laiku ir sąžiningai mokamą atlyginimą.

DĖMESIO KANDIDATAMS!
Jei atitinkate aukščiau išvardintus reikalavimus ir norite gauti greitą atsakymą, savo CV siųskite TIESIOGIAI tik šiuo adresu: karjera@vertimuguru.lt

CV, išsiųsti per įvairias internetines įdarbinimo svetaines, mūsų tiesiog nepasiekia. Nelikite nepastebėti.

Oficialus vertimų patvirtinimas. Redaktoriaus paslaugos. Konsultacijos. Klientus aptarnaujame ne tik Lietuvoje. Turime sukaupę daug patirties verčiant teisinius, medicininius, ekonominius, grožinės literatūros, techninius, audito, reklaminius, rinkodaros, švietimo, mokomosios medžiagos, įvairius dokumentus ir kitus tekstus.
Mūsų vertėjai ne pirmus metus specializuojasi įvairiose vertimo srityse. Gavę užsakymą, kruopščiai jį peržiūrime ir perduodame atitinkamos srities specialistui. Visi mūsų vertėjai turi filologinį išsilavinimą, daugelis jų verčia į savo gimtąją kalbą. Tai užtikrina vertimo tikslumą ir aukštą kokybę.


Ypatumai:  
Kaina:  
Siūlau už   1000 EUR
Kontaktai:  
Telefonas: 860555166
Miestas: Vilnius
Šalis: Lietuva
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys