Legendines grupes RUKI VVERH koncertas Dubline!

Data:
2016-08-16 15:58:09
Skelbimas:
Legendinė grupė RUKI VVERH su pagrindiniu grupės vokalistu Sergejum Žukovu grįžta į sceną susikti su dueto gerbėjais ir fanais. Grupė jau buvo surengųsi pasirodymą praeitais metais - tiek daug grupės fanų ir gerbėjų pamatyti vienoje vietoje nesitikėjome.
Tai buvo vienas didžiausių 2015 metų Rusijos atlikėjų pasirodymų ,dar tąkart, ant scenos stovintis Sergėjus Žukovas duetas žadėjo sugrįžti ir visą tai pakartoti.

Legendinės dainos, gyvas pasirodymas su grupės branduoliu Sergejum Žukovu priešaky - klubo The Wright Venue scenoje.

Koncertą organizuojanti komanda Raduga Events vėl žada neeilinę šventę visiems grupės gerbėjams, ir sako, jog tai bus nepamirštamas reginys visiems, kurie aplankys koncertą ir šėls kartu su visais.

Grupė susikūrusi dar 1996, savo fanams žada sudainuoti visas populiariausias dainas, kurios lydėjo grupės karjerą paskutinius 18 metų, sukurti įspūdingą šou, prisileisti gerbėjus šalia, ir visiškai atsiduoti šurmuliui. ''18 Mne Uzhe'', ''Kroshka Moya'', ''On Tebja Celuet'' , ''Student'', ''Tanzuj Bez Menya'' - tai vos keletas RUKI VVERH hitų, kuriuos dar kartelį išgirsime gyvai, klubo scenoje.

Informacija apie koncertą:

Data: Rugsėjo 25d. Sekmadienis
Renginio laikas / Durys: 20:00
Vieta: South Quarter, Airside Retail Park, Swords, Co. Dublin, Irelan
- Klubas pasilieka teisę neįileisti neblaivių ir nepageidaujamų asmenų be papildomo paaiškinimo.
Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   20 EUR
Kontaktai:  
Vardas: RADUGAS
Telefonas: +447342961457
Miestas: Dublin
Šalis: Airija
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys