SEO PRAKTIKO mokymai – SEO AKADEMIJA

Data:
2016-11-08 16:42:24
Skelbimas:
Norite, kad Jūsų verslas taptų matomas internete? Domina didesnis pardavimų skaičius?

SEO AKADEMIJA organizuojami mokymai SEO PRAKTIKAS – tai dviejų dienų SEO mokymai, skirti norintiems praktiškai išbandyti teoriją čia ir dabar bei su lektorių pagalba iš karto atlikti savo svetainės optimizaciją į Lietuvos ar užsienio rinkas.

SEO PRAKTIKAS mokymų metu atliekama - svetainių optimizacija į Google paieškos sistemą, konkurencinės rinkos raktinių žodžių tyrimas, SEO auditas, svetainės turinio generavimas, meta įrašai turinio valdymo sistemoje, SEO marketingas, naujienlaiškių marketingas bei viešieji ryšiai.

Ar esate tikri, kad vartotojai ieško Jūsų paslaugų pagal būtent Jūsų įsivaizduojamus raktinius žodžius? Ar Jūsų svetainės turinys yra pakankamai aiškus ir atitinka visus Google paieškos sistemos reikalavimus?

Laukiame Jūsų SEO AKADEMIJA mokymuose SEO PRAKTIKAS, kurie vyks:
• 2016 m. Gruodžio 1/2 d. Kaune
• 2017 m. Sausio 12/13 d. Panevėžyje, iki gruodžio 19 d., galite pasinaudoti iki – 30 % nuolaida!
• Arba prisijungti prie SEO mokymų Online (internetu) Gruodžio 12 d., o iki lapkričio 18 d., galite pasinaudoti – 50 % nuolaida! 8-10 pamokų po 2 val. kas savaitę + konsultacijos bei pamokų vaizdo įrašai ir papildoma medžiaga!

Daugiau informacijos:
Tel.: +37065521188
El. p.: info@seoakademija.lt, judita@seoakademija.lt
Web: www.seoakademija.lt
Facebook: https://www.facebook.com/seoakademija/
Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   100 EUR
Kontaktai:  
Telefonas: +37065521188
Miestas: Lietuva
Šalis: Lietuva
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys