Anglų kalba internetu ir pagalba studijuojantiems

Data:
2017-04-21 13:49:55
Skelbimas:
Mokau anglų kalbos FB vaizdo skambučiu. Dažniausiai į mane kreipiasi pradedantieji, norintys pramokti susikalbėti anglų kalba bei dirbantys anglakalbėje aplinkoje, kuriems būtina bendrauti anglų kalba.

Pamokų metu kiek įmanoma kalbame vien anglų kalba, tiesa, pradedantiesiems galiu paaiškinti, išversti lietuviškai. Pamokų turinys priklauso nuo individualių poreikių: pirmenybė temoms ir situacijoms, su kuriomis susiduriate nuolatos (darbe ar asmeniniame gyvenime) bei anglų kalbos pagrindams. Norintiems sudarau galimybę bendrauti su gimtakalbiu - šis pasiūlymas galioja visiems mano klientams nepriklausomai nuo kalbos lygio.

Taip pat padedu studijuojantiems modulius: suprasti kurso medžiagą, galiu peržiūrėti rašto darbus, padėti ruoštis pristatymams ar atsiskaitymams.

Net jeigu ir neketinate šiuo metu mokytis anglų kalbos, kviečiu pamėgti Indros kalbų mokyklėlė FB paskyrą, kurioje rasite ne tik aktualius pasiūlymus, bet ir naudingos informacijos apie kalbų mokymąsi.

https://www.facebook.com/indroskalbumokyklele/
Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   0 EUR
Kontaktai:  
Telefonas: 0861058956
Miestas: Westmeath
Šalis: Airija
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys