SKANUS MAISTAS KAUNE "SENA SKRYNIA"

Data:
2016-12-05 12:13:59
Skelbimas:
Panemunės restoranėlis „Sena skrynia“ (www.senaskrynia.lt) Kaune visuomet domisi klientų nuomone bei ruošia lietuviškam skoniui pritaikytus patiekalus. Restoranėlyje rasite visų taip mėgstamus cepelinus, karbonadus bei blynelius. Gausus žuvies bei kepsnių pasirinkimas tiks tiems, kurie ieško jau patinkančių skonių arba nori išbandyti ką nors naujo. „Sena skrynia“ siūlo gardų bei šviežią maistą už dar litą primenančias kainas.
Restoranėlis „Sena skrynia“ įsikūręs Kaune (Smėlio g. 5), automobiliu per 10 minučių pasiekiamas iš miesto centro. Išvenkite spūsčių bei greitai ir skaniai pavalgykite dienos pietus. Išskirtiniam vakarui „Sena skrynia“ gali pasiūlyti net tris skirtingas banketines sales. Jūsų svečiai galės patogiai pasistatyti savo automobilius nemokamoje automobilių stovėjimo aikštelėje. „Sena skrynia“ – tai jauki ir stilinga vieta smagiai praleisti laika su savo artimaisiais. Paslaugus personalas, erdvios salės bei daug ir skanaus maisto Panemunės restoranėlyje „Sena skrynia“.
„Sena skrynia“ – tai puiki vieta ne tik šventei, bet ir krepšinio varžybų stebėjimui. Suraskite laiko sau ir savo draugams ir išskirtinai smagiai praleiskite savo vakarą. Burnoje tirpstantis maistas, šaltas alus bei smagi kompanija. Ko dar galėtų reikėti geram vakarui bei visiškam atsipalaidavimui? Visus krepšinio varžybų stebėjimo pasiūlymus galite rasti čia: https://www.facebook.com/Senaskrynia/
Turite klausimų apie staliukų rezervaciją arba salių nuomą? Esame pasiruošę atsakyti į visus jums rūpimus klausimus bei patarti:
Adresas: Smėlio g. 5, Kaunas (Panemunė)
Telefonas: +370 65024548
El.paštas: panemunėsrestoranelis@gmail.com
Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   1 EUR
Kontaktai:  
Vardas: Sena Skrynia
Telefonas: +37065024548
Miestas: Kaunas
Šalis: Airija
El. paštas zinute173@gmail.com
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys