Nepamirštamos Jūsų šventės restoranėlyje „Sena Skrynia“

Data:
2015-12-17 14:37:18
Skelbimas:
Jūsų gimtadienio šventė, vestuvės, krikštynos, įmonės šventė ar privatus vakarėlis su nuostabiu Panemunės šilo vaizdu leis atsipalaiduoti, pasimėgauti skaniu maistu ir malonia restoranėlio „Sena Skrynia“ aplinka.
Galėsite pasirinkti iš trijų siūlomų, skirtingo dydžio, banketinių salių. Sotūs karštieji patiekalai, specialiai parengiamas meniu Jūsų banketams, furšetams, rengiamoms konferencijoms. Dėmesingas restoranėlio personalas pasirūpins, jog Jūsų pietūs ar vakarienė taptų tarsi maža švente. Pasirinkus, savo asmeninę, šventę organizuoti restoranėlyje „Sena Skrynia“, net neabejojame, kad įspūdžiai ir geri atsiminimai išliks ilgam.
Restoranėlio „Sena Skrynia“ virėjai Jums pasiūlys gardaus lietuviško maisto patiekalus, kurie puikiai tiks pasiilgusiems sočių ir itin skanių patiekalų.

Restoranėlis "Sena skrynia"
Adresas: Smėlio g. 5, Kaunas (Panemunė)
Telefonas: +370 650 24548
El.paštas: panemunesrestoranelis@gmail.com
Web: www.senaskrynia.lt
Facebook: https://www.facebook.com/Senaskrynia
Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   1 EUR
Kontaktai:  
Telefonas: +37065024548
Miestas: Kaunas
Šalis: Lietuva
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys