Automatikos sistemos

Data:
2016-09-06 16:01:33
Skelbimas:
Domina profesionaliai atliekami elektros darbai? Galbūt Jus domina kaip yra atliekamas elektros spintų projektavimas ar elektros bei automatikos skydų surinkimas?
UAB „Automatikos Sistemos“ teikia aukštos kokybės gaminius ir inžinerinius sprendimus elektros energijos gamybai ir valdymui. Tai elektros darbai, projektavimas, automatikos sistemos, valdymo sistemos, spintų projektavimas, elektros bei automatikos skydų surinkimas.
Pagrindinė įmonės UAB „Automatikos Sistemos“ produkcija ir paslaugos:
• Automatizavimo sprendimai, automatikos sistemos, elektros skydai;
• Vidutinės ir žemos įtampos elektrotechninių įrenginių gamyba, projektavimas;
• Elektrotechninių ir automatikos inžinerinių projektų valdymas;
• Serijinė gamyba;
• Prekyba skirtingų gamintojų elektros prekėmis: dyzeliniai generatoriai, kabeliai, kondensatoriai ir reaktoriai, paskirstymo dėžės, elektros jungikliai, lauko šviestuvai, nepertraukiamo maitinimo šaltiniai (UPS);
• Techninis aptarnavimas.
Patirtis dirbant su įvairiomis pramonės šakomis, naujausių technologijų ir komponentų pritaikymas bei atidi, UAB Automatikos sistemos, elektros ir automatikos sistemų gamybos proceso kontrolė leidžia savo klientams užtikrinti aukščiausią paslaugų kokybę.

Kontaktai:
UAB Automatikos sistemos
Telefonas: +37045581991
El. paštas: info@asistemos.eu
Web: www.asistemos.lt
Facebook: https://www.facebook.com/Asistemos
Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   1 EUR
Kontaktai:  
Telefonas: +37045581991
Miestas: Panevėžys
Šalis: Lietuva
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys