Iki 60 procentų pigesni roletai

Data:
2015-12-02 11:51:11
Skelbimas:
„Simena“ - sėkmingai auganti, roletų gamybos ir pardavimų įmonė Lietuvoje, kuri teikia įvairius funkcionalius roletus visoje Lietuvoje: kasetiniai roletai, roletai diena – naktis, klasikiniai roletai, roletai, apsaugantys nuo saulės ir karščio bei roletai silkuette.
Puiki žinia! Šiuo metu yra vykdoma AKCIJA! Įprastiems roletų audiniams yra suteikiama net iki 60 proc. nuolaida ir iki 20 proc. nuolaida suteikiama roletams diena-naktis.
Neabejotina, kad roletai yra vienas geriausių pasirinkimų norint uždengti langus, todėl norėdami Jums pasiūlyti išskirtinio dizaino roletus, galime pasiūlyti platų audinių pasirinkimą, kurį nesudėtingai galėsite priderinti prie savo namų ar kitos patalpos interjero. Tokie roletai gali būti tiek tekstiliniai, tiek iš bambukinių juostelių, lengvi, permatomi, tankūs ar visiškai nepraleidžiantys šviesos.
Patikėkite visus, su roletais susijusius, darbus ir rūpesčius patyrusiems profesionalams!

Kontaktai:
Tel.: 8 63154444; 8 65300522
El.p.: info@simena.lt
Web: www.simena.lt
Facebook: https://www.facebook.com/SimenaRoletaiZaliuzes/
Ypatumai:  
Nuotraukos:
Kaina:  
Siūlau už   1 EUR
Kontaktai:  
Telefonas: 863154444
Miestas: Kaunas
Šalis: Lietuva
   

 

Airijos skelbimai, naujienos. Anglijos skelbimai. Darbas Airijoje ir Anglijoje. Automobiliai, nuoma, kompiuteriai, audio video, lėktuvų bilietai.Skelbimai, nemokami skelbimai, skelbimai airijoje, skelbimai anglijoje, perku, praduodu, namai, nuoma, kompiuteriai, darbas, pazintys